Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

RCA-Ieftin
 

55Lei

Oxidant 3 % Premium gel pentru vopsea de gene si sprancene Combinal 75 ml Dr. Temt

  • Telefon: 0748198568
  • Adresa (zona): http://www.drtemt.ro
  • Localitatea: Sibiu
  • Judetul: Sibiu
  • Listat: 4 martie 2021 11:06
  • Expira: Acest anunt a expirat
Oxidant 3 % Premium gel pentru vopsea de gene si sprancene Combinal 75 ml Dr. Temt
vopsea-de-gene-si-sprancene-combinal-profesionala-dr.-temtcea-mai-buna-vopsea-de-gene-si-sprancene-combinal-dr.-temtvopsea-de-gene-si-sprancene-neagra-profesionala-15-ml-combinal-dr-temtvopsea-sprancene-gene-profesional-combinal-dr.-temt

Descriere

Oxidant 3 % Premium gel pentru vopsea de gene si sprancene Combinal 75 ml Dr. Temt este peroxid de hidrogen sub forma de gel, un produs cu o formula inovatoare care produce o oxidare imbunatatita fata de formele lichide de peroxid de hidrogen.

Oxidant 3 % Premium gel pentru vopsea de gene si sprancene Combinal 75 ml Dr. Temt este usor de utilizat in timpul vopsirii genelor si sprancenelor, reduce timpul de oxidare si intensifica culoarea vopselei.

Prin utilizarea Oxidantului 3 % Premium gel pentru vopsea de gene si sprancene Combinal 75 ml Dr. Temt, vopseaua patrunde in mod considerabil mai adanc in foliculii de par si se obtin astfel rezultate mai intense si de lunga durata a culorilor.

Ingrediente active, apa, peroxid de hidrogen, sodiu lauril sulfat, cocamidopropil betaina, acid salicilic, extract din frunze de aloe vera, acid citric, benzoat de sodiu.

Mod de ambalare, Pret 75 ML – 55 lei.

Telefon comenzi 0748198568.

ID de referinta anunt: 8516040a30ae77a8

Daca te intereseaza acest anunt, completeaza formularul de mai jos pentru a trimite un mesaj autorului anuntului.