Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

RCA-Ieftin
 

25Lei

VOPSEA DE SPRANCENE SI GENE ALBASTRA PROFESIONALA 15 ML COMBINAL DR. TEMT

  • Telefon: 0748198568
  • Localitatea: Sibiu
  • Judetul: Sibiu
  • Listat: 1 februarie 2018 5:23
  • Expira: Acest anunt a expirat
VOPSEA DE SPRANCENE SI GENE ALBASTRA PROFESIONALA 15 ML COMBINAL DR. TEMT
vopsea-combinal-dr.-temtvopsea-de-gene-si-sprancene-neagra-profesionala-15-ml-combinal-dr.-temtvopsea-sprancene-profesionala-combinal-dr.-temtgama-vopsea-combinal-dr.-temt

Descriere

Webshop www.drtemt.ro. COMENZI LA TEL. 0748198568. DR. TEMT COSMETICE PROFESIONALE – CALITATEA GERMANA SI EFECTELE IMEDIATE ALE PRODUSELOR NE RECOMANDA.

VOPSEAUA DE SPRANCENE SI GENE ALBASTRA PROFESIONALA 15 ML COMBINAL DR. TEMT este una din cele mai vandute game profesionale, de peste 40 de ani, in saloanele de infrumusetare si centrele SPA din Europa si de peste ocean.

VOPSEAUA DE SPRANCENE SI GENE ALBASTRA PROFESIONALA 15 ML COMBINAL DR. TEMT este o vopsea cu o acoperire foarte buna, inclusiv a parului incaruntit, este o vopsea rezistenta la apa, patrunde rapid in firul de par si rezista mult timp ( 6 – 8 saptamani ).

VOPSEAUA DE SPRANCENE SI GENE ALBASTRA PROFESIONALA 15 ML COMBINAL DR. TEMT se poate aplica pe gene, sprancene, barba, mustata, este recomandata pentru toate tipurile de par avand calitatea de stimula cresterea si fortifica genele si sprancenele.

MOD DE AMBALARE 15 ML – 25 RON.

IRIS CLASS GRUP – UNIC DISTRIBUITOR IN ROMANIA AL PRODUSELOR COSMETICE PROFESIONALE CU INGREDIENTE NATURALE – VOPSEA DE GENE SI SPRANCENE – PERMANENT DE GENE DR. TEMT. COMENZI LA TEL. 0748198568.

ID de referinta anunt: 4525a7288418fea7

                                                                               

1148 numar total de afisari, 2 azi

  

Daca te intereseaza acest anunt, completeaza formularul de mai jos pentru a trimite un mesaj autorului anuntului.