Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

RCA-Ieftin

Tratament facial GRATUIT

  • Telefon: 0723955935
  • Adresa (zona): Sibiu , Bld. Victoriei 42
  • Localitatea: Sibiu
  • Judetul: Sibiu
  • Listat: 1 martie 2015 11:14
  • Expira: Acest anunt a expirat
Tratament facial GRATUIT
Skin start 7 days

Descriere

Tratamentul facial consta intr-un rasfat cosmetic cu produse Herbalife SKIN si veti avea parte de : Detoxifiere Ten, Curatare, Tonifiere, Hidratare, Vitaminizare cu produse din plante, Vit A, C & E.

Simți nevoia unei schimbări, ai vrea o piele luminoasă și îți dorești să ai încredere 100% în produsele pe care le folosești pentru tenul tău? Cu gama Herbalife SKIN îi asigură pielii tale o nutriție cu adevărat inteligentă, cu care obții rezultate în 7 zile*!

Toate produsele incluse în noua gamă Herbalife SKIN sunt create pe baza unei formule unice, ce îmbină peste 15 tipuri de vitamine hrănitoare cu extracte din plante, fiind exclusiv realizate cu formule testate clinic, fără sulfați** și fără parabeni adăugaţi***.

Pentru a va programa la tratamentul facial trebuie sa va alocati max. 120 de minute . Consideram ca 30 de minute sunt alocate deplasarii pana la si de la centrul wellness.

Rasfatul cosmetic dureaza max.90 minute si se poate programa in timpul saptamanii intre orele 09 – 19 de luni pana vineri. In timpul week-end-lui se pot programa intre orele 10-12.

Programarile se fac la telefon 0723 955 935 prin SMS cu text “VOUCHER SKIN – NUME PRENUME”

Va recomandam sa veniti cu o persoana draga dvs.

* Rezultate obținute în urma testării pentru produsele Line Minimising Serum, Replenishing Night Cream, Daily Glow Moisturiser, SPF 30 Protective Moisturiser, Hydrating Eye Cream și Firming Eye Gel.

** Formula fără sulfați este activă în cazul produselor de spălare și curățare a tenului, respectiv: Soothing Aloe Cleanser, Polishing Citrus Cleanser si Instant Reveal Berry Scrub.

*** Formula fără parabeni nu este aplicată produsului SPF30 Protective Moisturizer.

Detalii aici -> http://bit.ly/1vMZ0SK

ID de referinta anunt: 86454f2d7972d154

964 numar total de afisari, 1 azi

  

Daca te intereseaza acest anunt, completeaza formularul de mai jos pentru a trimite un mesaj autorului anuntului.

Informatii despre utilizatorul care a publicat anuntul

Alte obiecte listate de djboto1@hotmail.com

Ultimele produse listate de djboto1@hotmail.com »