Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

RCA-Ieftin
 

20Lei

Stalpisori,popi,balustri,statuete,jardiniere,vaze,pitici,lei,vulturi.

  • Telefon: Drobeta-Turnu Severin
  • Adresa (zona): Sat Cocorova
  • Localitatea: Sibiu
  • Judetul: Sibiu
  • Listat: 8 ianuarie 2017 20:33
  • Expira: Acest anunt a expirat
Stalpisori,popi,balustri,statuete,jardiniere,vaze,pitici,lei,vulturi.
Foto010016528

Descriere

Originalitate, naturalete si decoratiuni unice la preturi rezonabile, pot fi produse în culori patinate, alb-negru. Totul este ascuns în oferta noastra intersenata formata din statuete care pot fi postate în gradina, intrari, langa piscina, in sectorul privat, dar si in piete publice si zone de agrement restaurante sau hoteluri, etc. Ornamentele de gradina sunt o oportunitate de a va transforma gradina intr-o atmosfera de basm. Toate produsele din domeniul decoratiuni de gradina sunt realizate din beton de inalta calitate. De asemenea, se pot realiza piese la comanda speciala individuala. Termen de executie a comenzilor : 10-14 zile lucratoare.
Costurile de transport a marfurilor livrate la domiciliu depind de cantitatea produselor, greutate, dimensiune si locatia destinatarului. Costurile de transport sunt:
Pretul produslui comandat, costuri de paletare, (palet necesar expeditiei, ambalaje utilizate pentru transportarea in mod corespunzator a marfurilor.) Plata se face in contul nostru la banca in baza unei proforme si dupa confirmarea platii in 2-3 zile lucratoare produsele ajung la dvs.
Ma puteti contacta la adresa de facebook, stalpisori si statuete, pe site web www.stalpisori-statuete.ro sau la numarul de telefon 0721 69 54 73.
In speranta unei viitoare colaborari, va multumesc si va doresc o zi placuta!

ID de referinta anunt: 80758728586218f8

           

133 numar total de afisari, 1 azi

  

Daca te intereseaza acest anunt, completeaza formularul de mai jos pentru a trimite un mesaj autorului anuntului.