Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

RCA-Ieftin
 

100Lei

Servicii Protectia Muncii,SSM,PSI,Situatii de Urgenta,Contabilitate

  • Telefon: 0740241624
  • Adresa (zona): STR MASINISTILOR, 28
  • Localitatea: Sibiu
  • Judetul: Sibiu
  • Listat: 2 aprilie 2018 16:04
  • Expira: Acest anunt a expirat
Servicii Protectia Muncii,SSM,PSI,Situatii de Urgenta,Contabilitate
15317874_173753513092860_1630330723666711498_n (2)

Descriere

Suntem o firma care isi respecta partenerii, oferim servicii integrate de management in domeniile Protectiei Muncii – Securităţii şi sănătăţii în muncă (SSM) cat si PSI – Situatiilor de Urgenta (SU) si dorim ca printr-un parteneriat incheiat cu dumneavoastra sa aducem un plus de siguranta afacerii pe care o derulati.
Dupa realizarea unui audit complet in cadrul firmei dvs va putem oferii servicii complete pentru indeplinirea tuturor obligatiilor legale din Legea 319/2006 privind securitatea si sanatatea in munca precum si Legea nr. 307/2006 privind apărarea împotriva incendiilor.
SC DUO CONSULT SRL, abilitată de Ministerul Muncii, Familiei şi Egalităţii de Şanse ca serviciu extern de prevenire şi protecţie, în conformitate cu prevederile Legii securităţii şi sănătăţii în muncă, nr. 319/2006, oferă consultanţă manageriala şi prestari servicii în domeniul Protectiei Muncii – Securităţii şi sănătăţii în muncă (SSM).
Managementul Protectiei muncii – Securitate si sanatate in munca (SSM) – reprezinta ansamblul de masuri si actiuni pentru prevenirea riscurilor profesionale, protectia sanatatii angajatilor si securitatea acestora, pentru a elimina factorii de risc si accidentare prin informarea, instruirea si protejarea lucratorilor.
In tara noastra, masurile de protectia muncii sunt reglementate prin Legea 319 din 2006 (Legea securitatii si sanatatii in munca) si a normelor de aplicare a acestei legi, norme de protectia muncii si instructiuni proprii specifice.
SC DUO CONSULT SRL prin cadrele tehnice, in conformitate cu prevederile legale în vigoare – Legea nr. 307/2006, mai oferă consultanţă manageriala şi prestari servicii privind organizarea apărării împotriva incendiilor în domeniul PSI – Situatiilor de Urgenta(SU).
Managementul PSI – Situatiilor de Urgenta(SU) – reprezinta ansamblul activitatilor desfasurate si procedurilor utilizate de factorii de decizie, institutiile si serviciile publice abilitate pentru identificarea si monitorizarea surselor de risc, evaluarea informatiilor si analiza situatiei, elaborarea de prognoze, stabilirea variantelor de actiune si implementarea acestora in scopul restabilirii situatiei de normalitate;
Prevenirea este arta de a gestiona riscul!
Mediul de afaceri este constrans la respectarea prevederilor legale in continua schimbare, fiind necesara conformarea stricta la acestea, pentru evitarea sanctiunilor contraventionale si chiar penale. Costul amenzilor este unul foarte ridicat, sanctionarea afacerii putand duce la dezechilibre importante, chiar la intrarea acesteia in faliment.
Concluzie
Documentatia si asistenta pentru Protectia Muncii si PSI la firma dumneavoastra.
Cu stima si respect
Ec.Ing.Dip.Opris Ovidiu
tel.0740 24 16 24
Email marian.opris@gmail.com

ID de referinta anunt: 8385ac2292dd3474

Daca te intereseaza acest anunt, completeaza formularul de mai jos pentru a trimite un mesaj autorului anuntului.

Informatii despre utilizatorul care a publicat anuntul

Alte obiecte listate de duoconsultsibiu

  • Nu au fost gasite alte anunturi adaugate de acest utilizator
Ultimele produse listate de duoconsultsibiu »