Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

RCA-Ieftin
 

550RON

OCAZIE! Cursuri infirmieri(e) valabile si in strainatate

  • Telefon: 0740145457
  • Localitatea: Sibiu
  • Judetul: Sibiu
  • Listat: 14 iunie 2015 8:46
  • Expira: Acest anunt a expirat
OCAZIE! Cursuri infirmieri(e) valabile si in strainatate

Descriere

Se incepe o noua serie de cursuri infirmieri(e) in Sibiu. Conditii de inscriere Minim 10 clase, varsta 17-59 ani. Pret 550lei in 4 rate. Relatii la 0740145457
Sarcina unei infirmiere este de a acorda îngrijirile de baza bolnavilor si de a le ajuta pe asistentele medicale, în munca lor.
Indatoririle infirmierei. Sa asiste asistentele medicale calificate si doctorii – (de exemplu, sa bandajeze, sa ia temperatura, sa aplice unguente si altele de acest gen) – sa administreze medicamentele prescrise – sa asigure primul ajutor în caz de criza – sa pregateasca, sa însoteasca sau sa transporte bolanavii la locurile de examinare sau în blocurile operatorii – sa ajute bolnavii dupa operatie, sau dupa accident sau daca acestia sunt imobilizati din cauza bolii, sa le schimbe pozitia în pat, sa se îngrijeasca de igiena lor personala; sa le toarne lichidele, sa-i hraneasca, daca este nevoie, sa le schimbe hainele, sa curete noptiera de lânga paturi – sa întretina o buna relatie cu bolnavul – sa se îngrijeasca de bolnav pe perioada sederii în spital sau în cresa – în cazul copiilor mici, sa le schimbe scutecele, sa îi spele, sa îi îmbrace sau sa-i ajute sa se îmbrace, precum si sa le asigure siguranta, sa le supravegheze activitatile, sa le citeasca povesti, sa le cânte, sa-i învete poezii si povestioare si alte lucruri de acest gen – sa-i obisnuiasca cu principiile de dezinfectie si sterilizare si mânuirea materialelor biologice (de exemplu, testul de sânge, cum se da acesta la laborator pentru examinare, cum se arunca în conditii de securitate) – sa spele toate instrumentele si echipamentele folosite si sa schimbe asternuturile. Infirmiera în pediatrie poate lucra si ca bona (calificata) în familie.
Munca se desfasoara în spitale, sanatorii, gradinite, azile de batrani. clinici medicale, crese etc, posibil în familii; munca este in schimburi si ore de noapte.
Pentru a lucra in acest domeniu medical va trebuie o calificare ca INFIRMIERA, sa stabiliti relatii bune cu bolnavii, sa întelegeti cum sa-i tratati, sa aveti autoritate, sa fiti o persoana care inspira încredere si sa aveti rabdare.

ID de referinta anunt: 425557d14917b872

540 numar total de afisari, 4 azi

  

Daca te intereseaza acest anunt, completeaza formularul de mai jos pentru a trimite un mesaj autorului anuntului.

Informatii despre utilizatorul care a publicat anuntul

Alte obiecte listate de cursuriinfirmiere

  • Nu au fost gasite alte anunturi adaugate de acest utilizator
Ultimele produse listate de cursuriinfirmiere »