Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

RCA-Ieftin
 

800Lei

Fantana arteziana fata cu scoica din beton model F2.

  • Telefon: 0721695473
  • Adresa (zona): Cocorova, Megedinti
  • Localitatea: Sibiu
  • Judetul: Sibiu
  • Listat: 8 ianuarie 2017 20:42
  • Expira: Acest anunt a expirat
Fantana arteziana fata cu scoica din beton model F2.
1465

Descriere

Buna ziua,
fantana arteziana cu circuit inchis, e un decor minunat pentru gradini, parcuri, hoteluri, cladiri publice. Avand circuit inchis, trebuie doar sa o alimentati periodic cu apa si functioneza fara probleme. Fantana este realizata din beton de inalta calitate, rezistent la toate conditiile meteorologice (inghet, ploaie, soare.) Puteti cumpara produsele de la sediul firmei sau modalitatea de livrare la domiciliu se face prin intermediul unei firme de curierat rapid. Termen de executie a comenzilor : 10-14 zile lucratoare.
Detalii tehnice: Inaltime: 130 cm. / Latime: 100 cm. / Greutate: 340 kg. Material: beton ranforsat si aditivat cu agregate concasate. Costurile de transport a marfurilor livrate la domiciliu depind de cantitatea produselor, greutate, dimensiune si locatia destinatarului. Costurile de transport sunt:
Pretul produslui comandat, costuri de paletare, (palet necesar expeditiei, ambalaje utilizate pentru transportarea in mod corespunzator a marfurilor.) Plata se face in contul nostru la banca in baza unei proforme si dupa confirmarea platii in 2-3 zile lucratoare produsele ajung la dvs.
In cazul in care sunt necesare informatii suplimentare, va stau la dispozitie. Ma puteti contacta la adresa de facebook, stalpisori si statuete, pe site web www.stalpisori-statuete.ro sau la numarul de telefon 0721 69 54 73.
Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre.

ID de referinta anunt: 275587287c64cf4e

           

398 numar total de afisari, 4 azi

  

Daca te intereseaza acest anunt, completeaza formularul de mai jos pentru a trimite un mesaj autorului anuntului.