Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

RCA-Ieftin

Evaluare Wellness GRATUITA

  • Telefon: 0723955935
  • Adresa (zona): Sibiu , Bld. Victoriei 42
  • Localitatea: Sibiu
  • Judetul: Sibiu
  • Listat: 1 martie 2015 11:27
  • Expira: Acest anunt a expirat
Evaluare Wellness GRATUITA

Descriere

Pentru a putea personaliza un program nutritional care sa se adapteze nevoilor si scopurilor dvs (slabire / mentinere / ingrasare / detoxifiere / energie si vitalitate / imbunatatirea starii de bine / etc…) este recomandata o evaluare wellness .

Evaluarea wellness este oferita GRATUIT in cadrul unei campanii nationale de educare a populatiei cu privire la un stil de viata sanatos si activ. Wellness este un concept modern si se refera la factorii care influenteaza calitatea vietii si bunastarea. Cand spunem wellness ne referim la un echilibru in toate domeniile vietii noastre- de la sanatate, vitalitate, mod de alimentatie – pana la satisfactia profesionala si financiara.Pentru ca putem spune ca suntem cu adevarat fericiti cand suntem satisfacuti in toate domeniile vietii.

Analiza compozitiei corporale se efectueaza cu un aparat japonez foarte performant (TANITA BC 1000 PLUS) care va masura, procentul de grasimi interne, masa musculara, varsta metabolica si alti parametri importanti, care ne spun in ce masura modul in care va alimentati si stilul de viata va afecteaza sanatatea.

Pentru a va programa la o evaluare wellness trebuie sa va alocati max. 90 de minute . Consideram ca 30 de minute sunt alocate deplasarii pana la si de la centrul wellness.

Evaluarea dureaza max.60 minute si se poate programa in timpul saptamanii intre orele 09 – 19 de luni pana vineri. In timpul week-end-lui se pot programa intre orele 10-13.

Programarile se fac la telefon 0723 955 935 prin SMS cu text “VOUCHER EW – NUME PRENUME”

Va recomandam sa veniti la evaluare cu partenerul de viata sau cu o persoana draga dvs.

Centrul wellness de afla in Sibiu pe Bld. Victoriei nr. 42 (vis-a-vis de Bazinul Olimpia). Intrarea se face prin stanga intrarii de la magazinul Billa (vezi poza de mai jos) .

In situatii speciale se pot efectua evaluari la domiciliu pe raza judetului Sibiu (+alte judete limitrofe).

Detalii aici – > http://bit.ly/1DmltHm

ID de referinta anunt: 78354f2d9a9e0b58

     

723 numar total de afisari, 1 azi

  

Daca te intereseaza acest anunt, completeaza formularul de mai jos pentru a trimite un mesaj autorului anuntului.

Informatii despre utilizatorul care a publicat anuntul

Alte obiecte listate de djboto1@hotmail.com

Ultimele produse listate de djboto1@hotmail.com »